Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snad každý narozený v minulém století musí dobře znát hit z roku 1985 You Spin Me Round, který proslavil skupinu Dead or Alive po celém světě. Frontmanem kapely fungující až do roku 2010 byl Pete Burns, který ovšem od dob největší slávy prošel tak velkou proměnou, že už se svou původní podobou nemá pranic společného. Však posuďte sami, kam až to se svou zálibou v plastické chirurgii Burns dotáhl...

Původním jménem Peter Jozzeppi Burns se narodil v Anglii a v posledních letech spíš než svou tvorbou plnil stránky novin svým šíleným zjevem. V roce 2006 se účastnil reality show Celebrity Big Brother a nově se objeví i v pořadu Celebrity Botched Up Bodies, kde sám sebe označil za zrůdu Frankensteina. Za sebou má už údajně okolo tří set zákroků, které podstoupil během posledních dvou dekád. Přesto ale tvrdí, že se nikdy nepřestane vrhat pod kudlu, jelikož jeho touha po fyzické dokonalosti je silnější.

Reklama

Další články

Načítám