Hlavní obsah
Článek

Herečku Denisu Pfauserovou už známe ze seriálů Doktoři z Počátků, Ulice nebo Ordinace. A v sedmadvaceti se konečně objeví v hlavní roli i na filmovém plátně, a to v letní komedii Prázdniny v Provence, kde hraje femme fatale pro tři kluky z kapely v podání Vojty Kotka (36), Kryštofa Hádka (42) a Jakuba Prachaře (40).

"Bylo to příjemné, kluci byli fajn, byla s nimi sranda, tak jako je pořád. I to, že se natáčelo v Provence, bylo příjemné, protože to bylo u moře, bylo hezky a mohli jsme vypadnout z domu. Celkově na to vzpomínám docela ráda," svěřila.

Její hrdinka si vybírala mezi třemi muži. Koho by si ze svých hereckých kolegů vybrala Denisa? "Asi by to byli všichni tři, takže taková francouzská čtyřka," smála se.

Ve filmu má i erotickou scénu, a jako všechny mladé herečky z ní nebyla úplně odvázaná. "Věřila jsem, že to pomůže dotvořit ten reálný obraz skutečnosti, že se spolu dva mladí lidi vyspí. Důvěřovala jsem režisérovi Vladimíru Michálkovi, že to natočí jemně a decentně a nebude to vulgární," řekla Super.cz.

Protože je Denisa zadaná, zajímalo nás, co na scénu s Kryštofem Hádkem říkal její přítel. "Ještě to neviděl, ale řekla jsem mu, že se na to má připravit," dodala Denisa.

Reklama

Další články

Načítám