Hlavní obsah
Článek

Ve filmu Prázdniny v Provence si Jana Krausová (70) zahrála hodně sexy tetičku Vojty Kotka (36). I ve skutečnosti je stále stejně okouzlující a svůdná. "Já nemyslím, že by tetička byla hodně sexy, spíš byla taková rozjívená. Ráda si přihnula, ale ve Francii je běžné, že se hodně pije víno. I to prostředí bylo krásné. Bavilo mě to," řekla Super.cz.

"Příjemná byla i práce s kluky, se všemi jsem už hrála, s Vojtou Kotkem i Kryštofem Hádkem (42) dělám divadlo, a Jakuba Prachaře (40) znám od dětství," vyprávěla. Protože se v Provence natáčelo celé tři dny týdny, herečka si to užila skutečně jako prázdniny. "Byla to trochu dovolená," usmívala se.

Jak už jsme psali, herečka má sice ve filmu scénu, kde nahoře bez věší prádlo, ale vyžádala si na ni dublérku. "Už jsem si řekla, že z principu takové scény dělat nebudu. Už na to nemám věk a myslím si, že to není nutné," krčila rameny Krausová, i když na divadle ji můžeme vidět jen ve spodním prádle. V domovském Studiu DVA nyní chystá zkoušení další divadelní hry a čeká ji i natáčení vánočního příběhu s Lenkou Kny pro televizi.

A jak si Jana Krausová ve svém věku udržuje perfektní figuru? "Moc si ji neudržuju. Držím bezlepkovou dietu, ale se cvičením jsem na štíru, protože nemám čas. Spíš mám hodně pohybu, protože musím běhat pracovně," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám