Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a herečka Veronika Zelníčková, kterou koncem července brutálně napadl její spolupracovník a pokusil se ji zavraždit, se pořád ještě nemůže vzpamatovat z drastického útoku muže, který skončil ve vazbě. „Chodí k psychologovi a často se vrací na místo činu,“ prozradil Super.cz její blízký kamarád.

Hvězda Novy a skupiny Anacreon se snaží dostat do psychické pohody, i když se to zatím úplně nedaří.

„Hodně jí pomáhá kontakt s rodinou a kamarády. Pořád ale nemůže být ani chvíli sama. Noční chmury ji dál trápí, večery jsou pro ni opravdu nejhorší. Naštěstí se už mohla vrátit k muzice, kterou miluje a nabíjí ji,“ dozvěděli jsme se o kamaráda kumštýřky, podle nějž musela vyhledat i pomoc psychologa. Dalším následkem útoku pachatele jsou poraněná záda, s kterými chodí na rehabilitace.

„Už byla dokonce i několikrát ve zkušebně, kde ji ten srab napadl. Probíhaly tam zkoušky kapely. Kluci ji kompletně přestavěli a změnili. Samu ji tam ale nepouští,“ vypráví náš zdroj.

Sama Zelníčková se nechtěla k útoku i s ohledem na probíhající vyšetřování vracet. Prý se o ní napsalo už hodně. Krátce promluvila aspoň k hudebním vystoupením, které už absolvovala.

„Máme za sebou dvě charitativní akce. První proběhla v srpnu, tu jsem ještě odseděla na židli, teď v sobotu byla druhá v Jirkově. Měli jsme v plánu tour, z níž půjde výdělek nadaci Krtek, která pomáhá dětským onkologickým pacientům. To se ale vzhledem k mé situaci ještě o trochu posouvá. I s ohledem na to, co se mi stalo, ale přemýšlím o tom, že bychom záběr našich charitativních aktivit rozšířili. Chtěla bych pomáhat obětem trestných činů. Kdo to nezažije, vůbec si nedokáže představit, jaké to je,“ prozradila nám Veronika.

Reklama

Další články

Načítám