Hlavní obsah
Článek

Lucie Bílá (58) a Jaro Slávik (49) se do rolí porotců show Česko Slovensko má talent vrátili už po šesté, ale obě země stále nabízejí dostatek bizarností, které jim rutinní práci zpestří. Čtyřiadvacetiletá Loraine patří k tomu nejděsivějšímu z celé historie talentové soutěže.

Mladá žena démonického vzezření se nejspíš do Talentu přihlásila jen kvůli tomu, aby porotu a celý štáb pořádně vytočila. Už od prvního okamžiku, co se podivný zjev s pavučinou na tváři objevil na pódiu, bylo zřejmé, že se rodí něco výjimečného. Rádoby zpěvačka totiž byla hrubě nespokojená se zvukovým základem, který si očividně sama přinesla.

Poté, co si to vyříkala se zvukařem, se rozhodla pro druhou variantu a došlo na skladbu Think of Me z muzikálu Fantom opery. Sotva Loraine otevřela ústa, všechny přítomné vyděsily falešné tóny, které vyzněly o to žalostněji vzhledem k jejímu přehnanému sebevědomí. Pokud by s tímto výkonem vystoupila na konkurzu do Fantoma opery před Františkem Janečkem (79), okamžitě by zjistila, kde je východ.

Jakub Prachař (40) zpěv nazlobeného přízraku přirovnal ke scéně z filmu Zachraňte Willyho!, v níž by kosatka nenaplnila očekávání a neuskutečnila svůj skok za svobodou. „To bylo trapný,“ zhodnotila Loraine suše jeho pokus o vtip v show Česko Slovensko má talent, která je v pondělí a ve středu k vidění na JOJ Family.

Reklama

Další články

Načítám