Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Michaela Nosková (41) stihla v jeden den narozeninovou oslavu dcery Elišky a také návštěvu nemocnice. Už na včerejší oslavě byla prakticky bez hlasu, a to ji právě dnes čeká konkurz na muzikál Čas růží s hity Karla Gotta (†80). A právě Karel bude konkurzu přítomen.

"Odchází mi hlasivky, mám v Divadle Hybernia před premiérou, každý den stojím na pódiu i se dvěma porty, protože hraju dvě různé role. Takže z oslavy Elišky frčím do nemocnice, kde mě, doufám, dají dohromady, aby se Karel Gott nezhrozil," řekla Super.cz Míša.

"Mám zpívat písničku, kterou Karel Gott převzal od Bonnie Tyler, tak se snad ten vychraptělý hlas ztratí. Tedy pokud vůbec promluvím," usmívala se trochu smutně Míša, která ale věřila, že ji dá dohromady lékař, který se stará právě i o Gotta.

"Já jsem se na Homolku dostala vlastně zrovna na doporučení Karla, který mi řekl, že tam je nejlepší foniatr, že nikam jinam nejezdí. Už tam jezdím asi čtyři roky. Fungují tam skvělé inhalace, různé roztoky do žíly. Věřím, že mě dají dohromady a před Karlem si neudělám ostudu," dodala Míša, která je muzikálovou stálicí.

Minulý týden se dozvěděla, že získala jednu z hlavních rolí v připravovaném muzikálu Ples upírů, který chystá producent František Janeček na začátek příštího roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám