Hlavní obsah
Článek

Francouzský herec Gérard Depardieu (62) v polovině srpna nevydržel čekat, než odstartuje letadlo na lince z Paříže do Dublinu a podle některých svědků se vyčůral přímo na koberec mezi sedadla. Aféru proprala snad všechna světová média. Sám bohémský Francouz si z ní ale nic nedělá. Nyní zveřejnil video, v němž se nepříjemné příhodě vysmívá.

Ve videoklipu sedí Depardieu v kostýmu vždy hladového Gala Obelixe vedle svého hereckého kolegy Edouarda Baera (44), jenž ztvárňuje jeho o něco bystřejšího druha Asterixe.

Jen několik sekund poté, co posádka oznámí, že se letadlo chystá ke startu, se už Obelix neovládne, vstává ze sedadla a křičí, že potřebuje kance, tedy svůj oblíbený pokrm.

Mladému muži, který sedí v řadě za nimi, se bezprostřední chování vyhládlého spolupasažéra nijak nelíbí a komentuje je slovy, že „tihle slavní Galové si myslí, že mohou všechno“.

„Vegetariáne!“ utřel pasažéra bodrý Asterix.

Přes všechnu snahu se neovladatelného Obelixe nepodařilo zkrotit a ten se slovy „mám příliš velký hlad, už nemohu čekat“ mizí ze záběru. Hned na to se ozývá z rozhlasu, že letadlo se musí vrátit kvůli jednomu Galovi, který vše zaneřádil.

Ve skutečnosti Depardieu 17. srpna při startu žádal posádku, jestli může jít na toalety. „Chci čůrat, chci čůrat,“ opakoval podle jednoho ze svědků incidentu.

„Letuška mu řekla: ‚Je mi to líto, ale budete muset počkat čtvrt hodiny, dokud nevzlétneme. Toalety jsou zamčené‘,“ prozradil spolucestující.

Herec na to odvětil, že nemůže čekat, rozepl si kalhoty a před ostatními pasažéry se vyčůral na koberec. Let kvůli tomu nabral dvouhodinové zpoždění.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám