Hlavní obsah
Článek

Když loni Jakub Kraus vyhrál soutěž Muž roku, stál nohama na zemi a nepředstavoval si, že se mu život otočí o 180 stupňů. Proto také nebyl zklamaný a na rok svého panování na poli mužské krásy má jen hezké vzpomínky.

"Přineslo mi to pestrost v životě. Díky titulu jsem poznal spoustu nových lidí, měl jsem úžasné zážitky, cestoval jsem po světě do exotických zemí. Prostě jenom pozitiva," shrnul.

Naivní představy, že může seknout ze dne na den s prací a stane se z něj světový model vydělávající spousty peněz, neměl. "Je pravda, že si to někteří kluci myslí, já pořád rozvíjel svůj byznys, a to je to hlavní, čím se zabývám, i když se kolem toho čas od času vyskytne nějaký úspěšný casting," vysvětlil.

"Je pravda, že v modelingu se dají vydělat slušné peníze, hlavně pokud jde o reklamu nebo spolupráci se značkou. Já tyhle peníze používal spíš na nějaké radosti, bral jsem to jako kapesné, které můžu utratit třeba za cestování. Byli jsme na Floridě, podívali jsme se do Ruska, byli jsme v Itálii," vypočítal.

Má i stejnou partnerku jako před soutěží, fitness trenérku Evu Havelkovou. "My máme náš vztah postavený na pevných základech, ani tenhle rok jím neotřásl. Tak jsme si řekli, že když náš vztah přežil rok mého panování, tak už přežije všechno. Tak už se musím jenom rozhýbat, abych partnerku požádal o ruku," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám