Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tuto třiatřicetiletou herečku původem z Dominikánské republiky znají převážně diváci seriálu Orange Is The New Black, kde se Dascha Polanco jako jedna z trestankyň vyskytuje v oranžovém či beztvarém béžovém vězeňském mundúru. O to větší překvapení bylo ji spatřit v téměř plážové variaci na jedné z přehlídek newyorského týdne módy, kde usedla mezi další celebrity do první řady.

Polanco se do Milk Studios na přehlídku luxusní newyorské značky The Blonds vystrojila do černobílých plavek s kabátkem se saténovou podšívkou a stala se zaručeně nejodvážnějším článkem v hledišti. Kelly Osbourne, June Ambrose či Christina Millian byly vedle seriálové herečky jako jeptišky.

K herectví tíhla Polanco od dětství, ale okolí ji prý odrazovalo kvůli její váze. Nakonec získala titul v oboru psychologie a po studiích začala pracovat ve zdravotnickém centru. Později se ale snu stejně vzdát nechtěla a zapsala se na hodiny herectví. Menší role si odbyla v sériích Vzpomínky a Okrsek 22. Pořádná příležitost na ni ovšem čekala až s veleúspěšným seriálem Orange Is the New Black, kde ztvárňuje Dayanaru Diaz.

Reklama

Další články

Načítám