Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

To, jakou podprsenku nosíte, o vás prozradí mnohem víc, než si myslíte. Prozraďte nám, jakému střihu dáváte přednost, a my zkusíme odhadnout vaši osobnost – tak jdeme na to!

Kolik typů ňader, tolik střihů podprsenek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Malá, velká, plná, blízko u sebe, daleko od sebe… na světě existuje tolik typů ňader, kolik je na světě žen. Ale naštěstí pro každá ňadra existuje ta pravá podprsenka. A všechny kombinace střihů, barev a velikostí najdete na jednom místě – na Astratex.cz. Kterou ze čtyř typů nosíte nejčastěji? A co to o vás prozradí?

Vyztužená: Víte, co chcete. A jdete si za tím

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejraději oblékáte vyztuženou podprsenku, která vám poskytne oporu a dostatek sebevědomí? Pak nemáte ráda zbytečné chození kolem horké kaše. Jste přímá a vždy míříte na stanovený cíl. Nerada odhalujete svou citlivou stránku a chcete, aby vás vaše okolí bralo vážně. Vyztužená podprsenka Wanda vám dodá trochu té hravosti a jemnosti, kterou můžete někdy postrádat.

Nevyztužená: Nekonfliktní pohodářka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vycpávky a vyztužení považujete u podprsenky za zbytečnost? Nejraději máte klasické nevyztužené podprsenky? Tak to jste velmi přímá, a přesto nekonfliktní osobnost. Tajnosti nejsou nic pro vás a vše si chcete vždy vyříkat z očí do očí. Ráda se obklopujete stejně naladěnými lidmi, ale čas o samotě si užijete ještě víc. Luxusní krajková podprsenka Sari vnese do vašeho života sexappeal a přepych – co jí říkáte?

Push-Up: Sexappeal je vaše druhé jméno

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jinou podprsenku než Push-Upku na sebe obléknete málokdy? Ráda vystavujete na odiv své vnady, a když nemáte sexy žlábek, necítíte se ve své kůži? Tak to jste rozená femme fatale! Jste ráda ve středu pozornosti. Mužské, samozřejmě. Ráda svůj sexappeal využíváte a většinou také docílíte svého. Možná nejste tak sebejistá, jak si vaše okolí myslí. Když budete zrovna potřebovat extra dávku sebevědomí, zkuste obléknout Push-Upku Paris s Double Push-Up efektem!

Polovyztužená: Jste náročná na sebe i okolí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mezi vaše nejoblíbenější kousky patří polovyztužené podprsenky? Pak moc dobře víte, co je pro vás nejlepší. A nespokojíte se s ničím jiným. Vše děláte na sto procent a málokdy se spokojíte s průměrem. Na své okolí kladete vysoké nároky, ale ještě větší nároky kladete sama na sebe. Polovyztužená podprsenka Mercedes splní i ta nejnáročnější očekávání – přesvědčte se na vlastní kůži!

Další články

Načítám