Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a moderátor Jakub Štěpán (25) se dal kvůli lásce na malování. Kluka, který maluje portrét své milované dívky, si zahrál v klipu kapely LASK. Písnička Kolikrát má ambice být podzimním hitem.

Jméno Kuby Štěpána je fanouškům dobře známé, dva roky moderuje na Evropě 2, na Primě ho diváci mohli vidět v seriálu Jetelín a pravidelně se objevuje i v seriálu Přístav.

„Jsem rád, že si kluci z LASK vybrali k natočení svého prvního klipu právě mě. Líbí se mi nejen jejich písnička, která je o vztahu dvou lidí a o tom, jak ho narušuje lež a neupřímnost, ale i to, jak originálně kluci klip pojali. Příběh se v něm odehrává prostřednictvím obrazů, které oba malují, a najdou se v něm všichni, kdo byli někdy až po uši zamilovaní, bez rozdílu věku. Přítelkyni mi hrála skvělá Juliana Moska. Malířský štětec jsem měl v ruce naposledy ve škole, namalovat umím tak akorát bouřku. No jo, ale co by chlap kvůli lásce neudělal,“ říkal trochu záhadně Jakub.

Pak přiznal, že portréty jeho a Juliany malovala zručná malířka Tereza Balcarová, oni malování jen kamuflovali. Na otázku, jestli je momentálně taky zamilovaný, Jakub odpověděl: „Jsem. A taky až po uši“. Do koho, to už ale prozradit nechtěl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám