Hlavní obsah
Článek

Byla to sláva, byť decentní a malá! Moderátor Honza Musil (49) do toho potřetí praštil, podruhé přitom s mužem. Bral si šestadvacetiletého sympaťáka Jakuba. Jak registrace pánů probíhala?

„Užili jsme si to krásně. Bylo to velmi milé, obřad jsme měli v Havlíčkových sadech v umělé jeskyni Grotta, hostina byla nedaleko v Grébovce, kde se ubytovala i rodina. Hostů bylo třicet, nechtěli jsme nic velkého, s kamarády to zpětně vyřešíme kávou, skleničkou a podobně. Neřádili jsme, s Jakubem jsme už před půlnocí jeli domů,“ řekl Super.cz Honza Musil.

Pro něj byl celý „registrační“ den krásný, hodně emotivně samozřejmě prožíval ono pověstné ano.

„Sliboval jsem to, že budu pořád stejný. Objevilo se tam také, že budu Jakuba rozmazlovat, hýčkat, ale i zlobit a trápit. Bylo to samozřejmě v nadsázce a Kuba říkal to samé. Oddávala nás kamarádka, měli jsme svědky, dali jsme tomu punc oficiality,“ přidal moderátor s tím, že opravdu nechápe, proč jsou gayové zatím občané druhé kategorie a nemohou mít klasickou svatbu.

„Připadne mi to zvláštní. Je to zcestné. Svatbě přece nic nebrání,“ diví se. A jaké dostali pánové dary?

„Třeba několik svatebních cest, ale všechny jsou až na příští rok. Od mé bývalé ženy a jejího partnera to byla cesta na loď do Chorvatska, díky švagrové a švagrovi příští rok poletíme do Petrohradu na bílé noci, kamarádka nám zase darovala cestu, kterou si sami vybereme. Teď ale pojedeme maximálně tak na Kokořín, kde bydlíme,“ směje se Musil, který se svým partnerem dostal darem i hříbě Uragána.

Honza se registroval už podruhé, před devíti lety to bylo také s Jakubem, jen s jiným než tentokrát. Ten na obřadu chybět také nemohl, stejně jako další Musilův expřítel Patrik Pumr.

Že by byl věčně usměvavý spíkr prvním českým gayem, který do toho praštil podruhé? „Je to klidně možné. Nenapadá mě nikdo, o kom bych věděl, že by to také takhle udělal. Ale nezjišťovali jsme si to,“ dodal moderátor.

Reklama

Další články

Načítám