Hlavní obsah
Článek

Patrik Rytmus Vrbovský (47) je stejně jako jeho partnerka Dara Rolins (51) velký milovník módy. I proto byl hostem na párty v obchodě s džínovou módou. Patrik má rád nejen oblečení, ale také šperky, kterých na sobě nosí požehnaně.

"Je to součást šoubyznysu, nemůžu přijít v oteplovačkách, jako trhan. Mám k módě vztah," řekl Super.cz Rytmus s tím, že velmi rád nakupuje šperky a bere to i jako investici. Na párty ho zdobil tlustý zlatý řetěz, obří zlatý prsten s brilianty a hodinky Rolex.

"U lidí, se kterými se já vídám, je to normální. Spousta mužů miluje šperky, beru to jako klenot. Jsou součástí módy a je to navíc investice," upřesnil Rytmus.

A když jsme u módy, co má nejradši na své partnerce Daře? "Miluju ji ve všem. Co dá na sebe, to jí sedne. Rozumí tomu a ví, co jí svědčí. Zbytečně neexperimentuje, má v tom jasno. Líbí se mi její styl," říká rapper.

Na akci, kam dorazil kvůli svému kamarádovi, se nezdržel dlouho. Jak sám říká, nemá večírky rád. "Chci, aby mě lidi brali na základě klipů, hudby. Co tu mám dělat, procházet se? Moc nechodím na takové akce, patnáct let bavím lidi na koncertech. Jsem rád, když jsem doma. Energii čerpám v přírodě, při dobrém filmu, na večeři," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám