Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Televizních novin Renáta Czadernová je v sedmém měsíci těhotenství, takže je už pomalu doba na to začít pořizovat výbavičku. Na nákupy vyrazila i s partnerem a otcem dítěte Michaelem.

Původně chtěla začít shromažďovat věci ještě později, ale do dětských obchodů je to i s partnerem už dlouho táhne. „Na příchod naší holčičky se natolik těšíme, že jsme neodolali a rozhodli jsme se pořídit jí základní věci už teď,“ říká Renáta, která ocenila, že jí v lehké bezradnosti prvorodičky s výběrem pomohla konzultantka.

„Nakoupili jsme zatím jen velké věci jako kočárek, autosedačku, vaničku a neodolala jsem krásnému fusaku. Zapotřebí je toho ale daleko daleko více,“ ví Czadernová. Program příštích dnů, týdnů a dvou měsíců je tedy jasný.

S partnerem zatím žijí na hromádce, do svatby se moderátorka nehrne. Jednu už má za sebou. „Člověk přijde na to, že svatba není úplně všechno. Neříkám, že se už nevdám, ale není to na pořadu dneška. Teď bude miminko a uvidíme, co bude dál,“ řekla Super.cz před pár dny na křtu deskové hry podle magazínu Víkend.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám