Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako by se nepříjemné životní peripetie na sexy blondýně nijak neprojevily, Barbara Kautmanová vypadá snad lépe než v roce 2007, kdy se zúčastnila reality show Vem si mě. „Mám úžasnou dceru, která mě dělá šťastnou, cvičím, drezíruju se a daří se mi i v osobním životě," svěřila.

S klidným svědomím se i ve svém věku mohla odvážit vstoupit před objektiv Michaela Skramuského, se kterým nafotila kampaň pro britskou kosmetickou společnost. „Podílím se na vzniku jednoho z krémů, proto tahle spolupráce s Danielem Santinim vznikla,” vysvětluje Bára.

„Spolupráce s Michalem byla nová příležitost ke změně. Jeho letité zkušenosti z oblasti fotografie se odráží v jeho práci i jeho přístupu k danému objektu. Po profesionální i přátelské stránce je to skvělý člověk. Brzy nás čeká další spolupráce,” pěje ódy Barbara na fotografa, před kterým se odvážila svléknout.

„Bára má výbornou postavu i pleť, tudíž jsme při focení na denním světle nepoužili make-up, jen řasenku, a na fotkách výsledek pro kosmetickou společnost vypadá perfektně,” říká Skramuský a dodává: „Bára je náročný klient s profesionálním přístupem. Rád pracuji s lidmi, kteří vědí, co chtějí, usnadňuje mi to práci. Je to pro mě skvělý člověk, se kterým se mi hned od začátku spolupracovalo dobře.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám