Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O jejich rozchodu se psalo už víckrát, stejně tak o zásnubách na Eiffelovce. Podle posledních informací britského tisku už modelka Cara Delevingne a hudebnice vystupující pod jménem St. Vincent netvoří pár.

„Caře a Annie (vlastní jméno hudebnice je Annie Erin Clark) na sobě pořád záleží, ale nátlak spojený s dlouhodobým vztahem byl zkrátka moc,“ cituje The Sun svůj zdroj.

Že s jejich vztahem není něco v pořádku, prý bylo patrné již na srpnové narozeninové oslavě Cary, kde St. Vincent chyběla.

Informaci o rozchodu ani jedna z nich nepotvrdila, ale na festivalu Burning Man v Nevadě byla Cara zvěčněna při polibku s jinou dívkou.

Na adresu St Vincent Delevingne v minulosti uvedla, že je bláznivě zamilovaná. V rozhovoru pro magazín Vogue řekla: „Předtím jsem nevěděla, co je to skutečná láska. Nerozuměla jsem její hloubce. Teď už ale rozumím významu tvrzení, že život je láska.“

Reklama

Další články

Načítám