Hlavní obsah
Článek

Začaly se odtajňovat role v nově připravovaném muzikálu Ples upírů, který od začátku příštího roku bude v pražské GoJa Music hall uvádět producent František Janeček. (79) Hned několik muzikálových zpěváků se jimi během víkendu pochlubilo na sociální síti.

V legendárním díle, které se uvádělo na desítkách světových pódií, se objeví například kamarádky Michaela Nosková (41) a Eliška Ochmanová, které se budou alternovat v roli Magdy, druhé hlavní ženské postavy. O tom, že by si hlavní ženskou roli měla zahrát mj. Natálie Grossová, už Super.cz informoval.

Už známe i jednoho z partičky upírů v příběhu podle filmu legendárního režiséra Romana Polanského. "Je mi opravdu velkým potěšením a ctí, že mohu konečně oficiálně sdělit, že jsem byl schválen licensorem ve Vídni do obsazení pro českou verzi muzikálu Ples upírů, kde mě budete moci od ledna 2017 vidět jako Alfréda, což je jedna z hlavních postav díla. Velmi si vážím této příležitosti a těším se na nové zkušenosti v tomto novém projektu," pochlubil se Jake Hübner, jehož známe už z Fantoma opery, který se bude v Praze v nové sezóně uvádět do 18. prosince.

Reklama

Další články

Načítám