Hlavní obsah
Článek

Modelka Aneta Vignerová (36) si pořád ještě nenašla čas na dovolenou. Pořád ji potkáváme na společenských nebo pracovních akcích. A když už ji doprovází nějaký muž, je to návrhář nebo kadeřník, který tíhne ke stejnému pohlaví. Na představení nové kolekce obuvi ovšem dorazila s pohledným vysokým mladíkem, jehož nám představila jako Filipa, prý kamaráda, se kterým tráví hodně času.

S dovolenou je na tom tak, že si dokázala užít i pracovní víkend v Bešeňové ve Vysokých Tatrách a pak vyrazila za rodinou na Moravu. "Tam jsem si to užila hodně, jen to moře chybělo, ale lehátko na slunění jsem měla. A možná si dovolenou dám k narozeninám, koncem října. Měla jsem toho tolik, že jsem nedala dohromady týden volna," vysvětlila.

A už na ni má konečně s kým jet, tedy kromě kamarádek? "Možná to bude s tou kamarádkou, možná ne. Uvidíme, co bude. Dva měsíce jsou dlouhá doba. Ale až někde něco budu mít, tak se to budu snažit udržet pro sebe co nejdéle, protože medializace tomu nepřidá a rozhodně to vztah ze začátku neposílí," je přesvědčená Aneta.

"Budu se snažit ponaučit se ze svých dřívějších chyb a už nebudu taková, že bych chtěla všem všechno říct. Víc se s tím stáhnu," dodala. Proto také o svém doprovodu, s nímž se i drželi za ruce, a který se staral, aby měla stále plnou sklenku, pomlčela.

Aneta momentálně dozařizuje svoje nové bydlení. "Ještě mi chybí velká botní skříň a skříň na kabáty. Nejradši bych asi bydlela v jedné obrovské šatně a uprostřed měla jenom postel," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám