Hlavní obsah
Článek

Na veřejnost spolu bok po boku příliš často nevyrážejí. Kvůli happeningu Teribear hýbe Prahou ale udělali Dara Rolins (51) a Patrik „Rytmus“ Vrbovský (47) výjimku. Akci totiž pořádala Tereza Maxová (52), která je srdcím obou zpěváků velmi blízká.

Stálo Daru hodně úsilí přemluvit partnera k tomu, aby s ní vyšel ven? „Patrika jsem nemusela přemlouvat vůbec. Sám se nabídl, že mě doprovodí. Ostatně dělá to vždycky, když on sám nepracuje,” vysvětluje Dara.

A proč se na médii sledovaných akcích ukazuje pár pomálu? „Málokdy se totiž stane, že jeden nebo druhý zrovna nepracujeme. Zpívání nebo často jen účast na podobných akcích je pro nás regulérní práce. Není pravidlem, že když si někdo zaplatí Patrika, dorazí i s Darou,” směje se zpěvačka a jedním dechem dodává: „Zcela jiný případ je charita, kterou - zvlášť když jde o Terku - podpoříme vždy moc rádi.”

Unikátní charitativní happening probíhá v Letenských sadech u metronomu do 17. září. Během či chůzí můžete podpořit děti z dětských domovů, kterým pomáhá Nadace Terezy Maxové dětem.

Reklama

Další články

Načítám