Hlavní obsah
Článek

Kdyby to nebylo proti přesvědčení katolické církve, jistě by mu dnes zněly svatební zvony! Moderátor Honza Musil se dnes potřetí „oženil“. Po manželství s matkou svých dvou dcer a po registraci s expartnerem Jakubem (31) v roce 2007 si v pátek vzal jiného Jakuba, tentokrát o čtyřiadvacet let mladšího sympaťáka.

Společně bydlí nedaleko Mělníku, když se poznali, byli sousedé. O svém chlapci moderátor říká, že vztah s ním funguje do nejmenších detailů. Prohlásil ale také, že by byl radši, kdyby jednou místo partnerství mohli gayové uzavírat manželství, aby se necítili jako občané druhé kategorie.

„Kubovi je 26 let, jsme od sebe 24 let, není to o věku. Je to o hlavě, intelektu, zájmech. Když je někomu padesát, tak to neznamená, že je bezvadnej a chytrej. A naopak neznamená to, že dvacetiletej nemůže být vyspělej, inteligentní a vnímavej,“ řekl Super.cz Honza před časem.

„Žijeme spolu skoro od začátku, nejvíc tak podle mě poznáš, jestli ten vztah funguje. Navštěvování se, chození do kina a pak se tři dny nevidět, to je nesmysl,“ vysvětloval nedávno.

„Je mi skoro padesát, přestávám zlobit, jsem hodný a chci žít v klidu svůj život,“ dodal tehdy Musil.

Musilovi životem prošlo hned několik pánů. Jeden čas randil s pohledným blonďatým kolouškem Patrikem Pumrem, předtím s jedním fotografem, v roce 2007 uzavřel po třech letech vztahu registrované partnerství s Jakubem Musilem. Ten ho po pár letech opustil kvůli jinému. Ještě předtím se po jeho boku objevoval například sympaťák Pepa.

Se všemi měly jeho dcery (jedna z nich ho nedávno udělala dědečkem) vždy výborné vztahy, svého rodiče podporují a místo studu jsou naopak víceméně hrdé, že mají specifického taťku.

Reklama

Další články

Načítám