Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rozchod s manželem Davidem Drábkem byl pro herečku Henriettu Hornáčkovou, kterou známe mj. ze seriálu Cesty domů, velmi traumatizující. Teď už je kráska celkem v pohodě, ale trápí ji to, že stále nemůže začít znovu s čistým štítem. Rozvod se kvůli nevyřešenému majetkovému vyrovnání stále odkládá.

Nového partnera si ještě nenašla. "Klidně bych to řekla, kdyby nějaký byl. O chlapy asi nouze není, což je takový příjemný pocit, ale nic víc," řekla s tím, že se po rozchodu necítí úplně dobře. "Ty ženy, které to mají za sebou, mi budou rozumět. I když nejsem, jak říkáte, k zahození, po rozchodu si připadáte fakt hrozně. Nepřitažlivá, ošklivá, nezajímavá, odstrčená, nechtěná. Ty pocity jsou těžké. Takže mě potěší už to, že se na mne nějaký muž usměje nebo mi dá najevo, že vypadám hezky," svěřila nám.

Henriettu neminulo ani to, že po rozchodu chtěla změnit image. "Kadeřníkovi jsem volala asi tři týdny po rozchodu, že se mnou musí něco udělat. Je to Slovák z Trnavy stejně jako já. Teď už to není vidět, protože jsem točila reklamu pro Maďarsko a vrátili mě nazpátek na blond, ale byla jsem zrzka," dodala.

A jak to tedy pokračuje s rozvodem? "Tím, že teď byly divadelní prázdniny, které jsem využila k tomu, abych mohla někam odcestovat, a v Česku jsem skoro vůbec nebyla, tak se to nikam neposunulo. Pořád jsme na stejném bodě. Teď začíná sezóna, všechno ožívá a dává se do pohybu, tak věřím, že se dají do pohybu i věci s naším rozvodem," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám