Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už podruhé uspořádala Tereza Maxová (52) na pražské Letné charitativní happening Teribear hýbe Prahou.

„Je hezké vidět, jak lidé chtějí pomáhat dobré věci, záleží jim na tom. Běh, chůze a pohyb je fenomén, kterým zároveň pomůžete,” říká Maxová, která se k organizování akce inspirovala podobnou událostí pořádanou v Monaku, kde s rodinou žije.

Přestože hlavní myšlenkou akce je běh, tento druh pohybu Terezu zase tolik neoslovuje. „Já ráda chodím. Sport mám ráda, ale k mému věku mi už přináleží spíš chůze. Tomu běhání moc nedám. Zase ale ráda tancuju, tak možná příště uspořádám nějaký taneční happening,” popřemýšlela nahlas.

Přítomnost dobrosrdečné modelky přilákala nejen zástupy sportuchtivých lidí, ale také celou řadu celebrit. První kolečko, kterým byla zahájena desetidenní akce, zdolali osobnosti a partneři, kteří akci podporují, ale i děti z dětských domovů, kterým nadace pomáhá.

K týmu hrdinného medvídka neodmyslitelně patří patronka nadace Tereza Maxová i partnerka projektu Renata Langmannová. Po startovním výstřelu Matěje Rupperta ve čtvrtek připsali první kilometry i Dara Rolins, Radka Třeštíková, Albert Černý, Tomáš Ujfaluši a fotbalisté AC Sparta Praha Václav Kadlec a Lukáš Vácha.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám