Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední návštěva domoviny byla pro Lucku Vondráčkovou (44) ve znamení práce snad ještě více než v minulosti. Od poloviny srpna až doteď totiž zpěvačka se skupinou Vokobere objížděla Česko v rámci svého druhého koncertního turné své kariéry.

Jelikož Lucka stále ještě kojí, na moravskou část tour ji doprovázel i roční syn Adam. Jinak se o oba její syny staraly babičky. Děti jsou prý na tento režim zvyklé. „Kluci jsou u babičky na Kladně. Miminko je vždycky rádo tam, kde jsem já. Na jednodenní vyjížďky zůstává doma, nechtěla jsem mu bourat jeho režim. Vždycky jsem jen spěchala domů, abych mu dala napít,” vysvětluje Lucie a jedním dechem dodává: „Pro děti je to moc hezké, že si tady užívají léto.”

Je to už pět let, co se zpěvačka přizpůsobila hokejové kariéře manžela Tomáše Plekance a odstěhovala se do Kanady. „Když je člověk zamilovaný, tak neslyší, nevidí. Já jsem byla šťastná, že jsme založili zdravou rodinu a mně je jako mamince dobře,” říká Lucie, která je samozřejmě vděčná za svou kariéru, ale vyznává i jiné životní hodnoty. „Kdyby šla kariéra od válu, tak se nezhroutím. Tu práci mám ráda, ale nemusím dostávat zlaté desky a Slavíky. Jsem v tom procesu pětadvacet let, tak to dělám proto, že mě to baví,” vysvětluje Lucka Vondráčková.

Reklama

Další články

Načítám