Hlavní obsah
Článek

Už měsíc trénuje Miluše Bittnerová (46) s tanečním partnerem Michalem Necpálem latinskoamerické i standardní tance, které předvedou v poslední řadě StarDance. Miluška je obdařená talentem na hru na hudební nástroje, jako herečka má velký dar řeči, ale tanec prý není její silná stránka.

Česká Marilyn k sobě byla natolik přísná, že se sama označila za ’Lukáše Pavláska v sukních’. Její partner Michal zase využívá přirovnání ze světa zoologie.

„On začal s kachnou kvůli mému pohodlnému postoji. Navíc když jsem naštvaná, tak špulím pusu. Dělám to ale nevědomky. Já jsem ale naštvaná furt, protože mi to nejde,” uvedla Bittnerová a dále dodala: „U waltzu mi řekl, že jsem kachna, místo toho abych vypadala jako labuť plující na vodě. Včera mě dokonce označil za lachtana při sambě.”

Miluška ale přípravu na osmou řadu oblíbené taneční soutěže bere s humorem. „Postupuju, už jsem u savců, to je dobrý. Já se asi nikdy nenaučím tancovat, ale já soutěžím sama se sebou a jde mi o to přežít,” říká Miluška Bittnerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám