Hlavní obsah
Článek

Zatímco o jejím expartnerovi Lewisi Hamiltonovi se aktuálně píše v souvislosti s jeho vztahem s modelkou Winnie Harlow, zpěvačka, modelka a porotkyně britské pěvecké show X Factor Nicole Scherzinger (45) sice randí s tenistou Grigorem Dimitrovem, ale stránky lifestylových a bulvárních magazínů a webů plní především svou krásou. Na tu je, na rozdíl od vztahů, spolehnutí.

Právě v souvislosti s její účastí ve zmíněné soutěži, kde se jako porotkyně poprvé objevila v roce 2012 (dále v roce 2013 a v aktuální řadě, takže potřetí), vznikly snímky, jež byly pořízeny v jižní Francii během natáčení kola Judges' Houses neboli Domy porotců. Kdo sledoval českou verzi soutěže, ví, že v tomto kole si porotci své svěřence vezmou k sobě domů (či na nějaké jiné jim blízké místo), kde zblízka sledují jejich talent, možnosti a limity, aby mohli posléze opět vyřazovat a do finále si pozvat jen ty nejlepší.

Nicole na natáčení oblékla mimo jiné bikiny s hadím vzorem a na ně jasně žluté šaty. K tomu obula zlaté střevíčky na jehlovém podpatku a s Azurovým pobřežím za zády vypadala úchvatně. Nechce se proto ani věřit jejímu prohlášení z roku 2012, kdy přiznala, že 8 let trpěla bulimií. „Nenáviděla jsem se. Byla jsem sice ve skupině (Pussycat Dolls - pozn.), ale nikdy jsem se necítila víc osaměle. Nikdy jsem nebrala drogy, mou závislostí bylo ubližovat si. Zachránila mě hudba. To je to jediné, čemu věřím.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám