Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Petr Lexa a Lukáš Bundil dnes představili další klip. Obrazovou podobu tentokrát dostala píseň Pouta. Hudbu složili Lukáš Bundil a Dalibor Cidlinský Jr., text je z pera Ondřeje Ládka. Klip vznikl v režii Rolanda Wranika.

„Již od založení Slzy je pro nás zásadní, aby každá naše písnička byla silná, zároveň aby fungovala i bez velkých aranží, jen s kytarou nebo pianem. Tento přístup je zřejmý právě v písni Pouta, ve které se představujeme v trochu jiné poloze, než posluchači znají, ale která je pro nás zcela přirozená a jdeme v ní k samotné podstatě tvorby Slzy,“ říká Bundil.

Lexa dodává: „Píseň Pouta pojednává o ukončeném vztahu, ke kterému se v myšlenkách stále vracíme, a nemůžeme se posunout dál. Jsme spoutáni a žijeme minulostí. To je v klipu znázorněno retrospektivou.“

„Po veselém klipu Fáze pád jsme chtěli přijít zase s něčím novým a námět Rolanda nás zaujal hned na začátku, stejně tak vizuální zpracování videoklipu,“ míní Lukáš.

Hlavní ženskou roli ztvárnila finalistka Miss Slovensko Lucia Uhrinová, mužskou Petr Lexa, pro kterého to byla zkouška ohněm, tentokrát doslova, nikoli metaforicky. „Při natáčení scény s ohněm jsem musel zachovat vážnou tvář a nedat na sobě znát, že doslova procházím plameny. Měl jsem neustále pocit, že hořím,“ řekl.

Reklama

Další články

Načítám