Hlavní obsah
Článek

Určitě také znáte ten nekončící začarovaný kruh, do kterého se člověk dostane, ani neví jak. Cítíte se stále unavení a na cvičení není ani pomyšlení…a vy pomalu, ale jistě přibíráte. Ve chvíli, kdy začíná být vaše tloustnutí znatelné, váš mozek ze stresu namísto diety naopak víc baží po sladkém a tučném. Výsledkem je ještě větší únava, nevýkonnost, nadváha, zavodnění a zoufalost, jak z toho ven.

Od obezity k Ripexalu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Do tohoto kolotoče se dostala i na chemii nadaná Češka Kristina Karterová, která si po vyzkoušení desítek přípravků na hubnutí, které nefungovaly, řekla “dost” a po několikaletém vývoji si vyrobila produkt vlastní. Výsledkem je unikátní Ripexal, který pomáhá řešit všechny výše zmiňované problémy naráz. Únavu, tloustnutí, chutě na sladké, zadržování vody. Vše v jedné tobolce.

Sama sobě reklamou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ani není potřeba hlásat žádné zaručené a přesvědčivé argumenty, jaký je Ripexal zázrak se zaručenými účinky, jak to vídáte jinde. Protože za něj mluví proměna jeho vlastní vývojářky, která se i nyní nadále plně věnuje problematice chronické únavy a nadváhy.

Ripexal je silný energizér a podpora hubnutí v jednom

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Má totiž širokospektrální působení a je přímo nabušený sedmi vysoce účinnými látkami v nejvyšším možném množství. Jedna tobolka má sílu 2-3 káv espresso. Dále obsahuje látky, které působí znatelné zrychlení bazálního metabolismu, potlačuje chutě na sladké, zvyšuje váš energetický výdej a účinně odvodňuje.

Dietní a cvičební plán zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Při koupi balení 2x90 tobolek získáte kromě výhodnější ceny i celý koncept dietní plán, cvičební program a zásady, kterých se držela sama vývojářka Ripexalu při svém hubnutí, a to zcela zdarma. Jsou zde zahrnuty všechny vědomosti nabrané z různých koutů světa a především pak zkušenosti z vlastního hubnutí.

Další články

Načítám