Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Už jen do zítřejší půlnoci nakoupíte v e-shopu MT nábytek vybavení do vašeho domova za neuvěřitelně výhodných podmínek. V nabídce mají bezmála 9 500 modelů nábytku, zlevněných až o 64 %, a k nákupu přitom nepotřebujete ani korunu. Díky akčním splátkám neplatíte při doručení nic a pak na desetkrát uhradíte pouze čistou cenu zboží. Bez jakýchkoliv dalších poplatků a RPSN. Neváhejte, končí zítra!

Skvěle hodnocená, nabitá funkcemi, maximálně pohodlná. A jakou sedačku chcete mít vy?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Využijte bezmála poloviční slevu a pořiďte si domů sedačku, po jaké už dlouho toužíte. Sedací souprava Hanrieta je prostorná a komfortní a snadno ji rozložíte na lůžko. Potah něco vydrží, do jejích útrob uložíte spoustu věcí a postavíte si ji podle potřeby do pravého nebo levého rohu. Vyberte si z pěti variant barev a buďte spokojení jako ti, kdo už ji mají. Doporučujeme! Dříve za 23 415 Kč.

I malý obývák může být velká paráda. Se svítící stěnou za báječnou cenu uděláte dojem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Poznejte obývací stěnu Elian, ideální nábytek do menších bytů. Sestavíte si ji, jak budete chtít, na prostorný TV stolek postavíte i hodně širokou obrazovku a využijete také rozmanité úložné prostory. Odolná povrchová úprava moderního materiálu nevyžaduje kromě utření prachu další údržbu a na vaše přání budou prosklené vitríny uvnitř i svítit. Za ty peníze perfektní volba. Dříve za 11 437 Kč.

Super tip pro všechny parádnice - do této skříně uklidíte všechno, co nosíte i nenosíte

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Za málo peněz hodně muziky,“ říká Jarka z Kutné Hory o šatní skříni Maira, pořízené u MT nábytek. Vyzkoušejte také výhody úložných prostor rozdělených na police, šatní tyč a spodní šuplíky. Díky laminovanému povrchu nemusíte o skříň pečovat a máte tak víc času na ladění zevnějšku. Vyberte si barvu dekoru a za ušetřené peníze si kupte třeba něco nového na sebe. Dříve za 5 837 Kč.

Praktické letiště, ze kterého se vám nikdy nebude chtít vzlétat - poznejte nepoznané

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každé ráno se budete muset přemlouvat, abyste dali nohy na zem a opustili ložnici. Spaní v manželské posteli Penelopa si totiž zamilujete hned po první noci. Vyberte si podle potřeb z 3 rozměrů lůžka a 3 barevných provedení přírodního dekoru a užívejte si lepší (nejen) spánek. Vhod vám určitě přijde i sklopené čelo nebo velký vnitřní úložný prostor. Od nás palec nahoru! Dříve za 10 017 Kč.

Splátky bez navýšení, slevy až 64 %, skoro 9 500 modelů - příznivější nákup nábytku nenajdete

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete lepší jídelnu? Pořiďte si skvělý jídelní set levnější o 12 052 korun. Toužíte po hezčím obýváku? Vsaďte na atraktivní obývací stěnu zlevněnou o 17 978 korun. Zařizujete hnízdečko lásky? Vyberte si parádní ložnicovou sestavu se slevou dokonce 23 367 korun. A tak dál a tak dál - nezmeškejte týden super výhod u MT nábytek, končí už 13. září! Mají pro vás splátky zdarma, rychlou a spolehlivou dopravu i možnost vrácení zboží až do 45 dnů.

Další články

Načítám