Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásný dárek dostalo ke svým pětadvacátým narozeninám Sdružení pro komplexní péči při dětské mozkové obrně. Zasloužila se o něj zpěvačka Karolina Gudasová (31) se svým bratrem a hokejovou hvězdou NHL Radkem Gudasem.

Sourozenci jsou totiž patrony zmíněného sdružení. „Pro sdružení jsem už uspořádala dva koncerty a s bratrem jsme si řekli, že bychom chtěli udělat něco víc, a tak vznikl nápad na kalendář,“ vysvětlila při slavnostním křtu nositelka ceny Thálie za rok 2015 Karolina Gudasová.

Kromě Karoliny a Radka se pro kalendář nechali vyfotit i zpěvaččin přítel, hokejista Michal Neuvirth, Jitka Molavcová, Petr Kutheil, Vlastimil Harapes, Lucie Černíková, úspěšný Muž roku Tomáš Martinka nebo Denisa a Natálie Grossovy.

Mezi těmi, kteří se křtu zúčastnili, byli vedle Gudasových také právě Neuvirth, Vlastimil Harapes nebo Natálie Grossová, která dorazila s maminkou a také zazpívala. Radko Gudas se těsně před akcí vrátil z třítýdenní přípravy v zámoří a na Novou scénu přijel přímo z letiště. „Měl jsem trošku problémy v Kanadě, kde byla vichřice, a tak se zpozdil let,“ vysvětlil urostlý obránce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám