Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další díl show Tvoje tvář má známý hlas je za dveřmi, a podle výpisu jednotlivých proměn bude velmi rozmanitá. Fotky Miroslava Etzlera jako Boba Marleyho či Marty Jandové jako Beyoncé, na které jsme zvědaví asi nejvíc, Nova ještě nezveřejnila, výsledek jedné z proměn už ale známe. Podívejte se na Annu Slováčkovou (28) jako Sinéad O'Connor.

Slováčková bude zpívat smutnou písničku Nothing Compares 2 U a řeší u ní jeden zádrhel. „Největší problém mám s tím, že když to zpívám za sebe, tak se mi do toho podaří dát emoci a začnu brečet. Jakmile do toho dávám její hlas a snažím se vyhnout mimice, kterou nedělá, tak mi to moc nejde,“ říká Anna Slováčková.

Dokonce i na zkoušce choreografie se rozbrečela, když se to do toho ‚obula‘. „Tak teď jsi to totálně nandala. Bylo to výborný,” chválil ji Yemi A.D., jenž má choreografii na starost.

Sinéad O'Connor nebyla pro maskéry náročná. Jediné, co jim dělalo problémy, byla paruka. „Vybírali jsme asi z patnácti paruk, než jsme byli spokojeni,“ uvedla hlavní vlásenkářka Jana Dopitová. „Jinak líčení a stínování nám šlo od ruky. Celková proměna trvala necelé tři hodiny,“ dodala hlavní maskérka Adriana Bartošová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám