Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Miluše Bittnerová (46) nafotila pořádně svůdné fotky. Miluška pilně trénuje na StarDance, a i když ručička váhy ukazuje dokonce o dvě kila více, cítí, že její tělo je výrazně pevnější. A i proto se nebála a svlékla se do podprsenky a s druhým nejkrásnějším Mužem roku 2016 Tomášem Dvořákem nafotila sexy snímky.

Miluška se stala tváří nového parfému. "To, že se zpevňuji, je vykoupeno spoustou potu a dřiny, a je fajn mít po ruce parfém, který mi opravdu voní. To je hlavní důvod, proč jsem do tohoto focení šla. Navíc s krásným chlapem. To by asi nedokázala odmítnout žádná žena," řekla herečka.

"Musela jsem se hlídat, abych na druhého nejkrásnějšího Čecha Tomáše Dvořáka nedělala kachnu, protože když mi něco nejde, tak špulím rty a vyloženě u toho vypadám jako kachna, a to rozhodně není sexy," dodala se smíchem Bittnerová.

A spolupráci s českou Marilyn Monroe si pochvaloval i Tomáš. "Focení s modelkami jsem už zažil několikrát, ale stejně si myslím, že k Česku prostě patří holky krev a mlíko. Proto jsou taky nejkrásnější na světě," svěřil stříbrný Muž roku 2016 Tomáš Dvořák své dojmy z focení s herečkou, se kterou ho pojí přátelský vztah.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám