Hlavní obsah
Článek

Prezentace kolekce Lukáše Lindnera pro jaro a léto příštího roku patřila na Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku k jedné z nejpovedenějších. Nejednalo se totiž o suchopárný přednes kousků z lookbooku, ale na improvizovaném mole v garážích obchodního domu Kotva došlo k malému divadelnímu představení.

S návrhářem, který obléká Renatu Langmannovou, Victorii, Terezu Maxovou nebo třeba Conchitu Wurst, jsme mluvili těsně po přehlídce, kdy mu prý částečně spadl kámen ze srdce. „Teď budu řešit kontrolu modelů, protože spousta z nich utrpěla úrazy, což je vždycky smutný, ale show je přednější než utržené šaty,” říká Lindner.

Lindner se svým týmem věnoval přípravě před přehlídkou několik stovek hodin, nezanedbal ani výběr modelek pro svou show. „Samozřejmě že předváděly i slečny z agentur, ale primárně jsem chtěl na mole ženy. Chtěl jsem vypíchnout večerní róby, které by měly obléknout divy. Tak byla ostatně postavená celá choreografie a taky hudba,” uvedl Lukáš Lindner.

Lukášovu přehlídku otvírala i uzavírala Simona Krainová (51), v korzetové róbě se předváděly Martina Šmuková či Veronika Hejlíková a svým punkovým stylem, krásou a tetováním diváky uhranula výstřední modelka Pavla Zi-Cho.

Reklama

Další články

Načítám