Hlavní obsah
Článek

David Kraus (44) v sobě nezapře umělce. Herec, zpěvák a skladatel sice už nějaký ten pátek chodí s úspěšnou českou tenistkou Bárou Strýcovou (30), ale ta mu zjevně zatím moc sportovních dovedností nevštípila.

Odvážný Kraus se rozhodl přijmout obrovskou výzvu a zúčastnil se společně s dalšími celebritami Pevnosti Boyard. Herec byl součástí týmu ve složení Jakub Kohák (41), Vendula Pizingerová (52), Miroslav Hrabě (35) a Radek Jaroš (52). Na rozdíl od Venduly si v dotazníku zaškrtl, že se nebojí setkání s nejrůznějšími zvířátky od hadů až po pavouky. Takovou radost mu ale otec Fura v podání Jana Rosáka (76) neudělal.

Kraus naopak dostal za úkol fyzicky značně náročnou disciplínu, která by jeho vysportované přítelkyni šla určitě mnohem lépe. Herec musel balancovat na jezdícím pásu, sundávat ze stropu kýble s obarvenou vodou, odnést je na druhý konec pásu a nalít je do trychtýře.

Disciplína však byla opravdu hodně náročná a Kraus řadu kýblů převrhl sám na sebe. Na jeho snažení se podívejte ve videu. Herec si i tak účinkování v soutěži nadmíru užil. Ač se nemusel prodírat mezi hady a pavouky, s havětí se potkal aspoň prostřednictvím Venduly Pizingerové, které lovil šváby z podprsenky.

„Těšil jsem se na zvířátka, miluju je, vyplnil jsem to i v dotazníku. Nakonec jsem je neměl, to výborně zvládla Vendula, té jsem pak ještě vylovil jednoho švába z podprdy, ale bylo to těžký. Až jednou budu na sklonku života a bude takový to rychlý promítnutí, tak tam určitě bude i sekunda z pevnosti. Myslím, že lidi, co nechtěli, nebo nemohli, tak budou litovat,“ měl jasno o nezapomenutelném zážitku Kraus.

Reklama

Další články

Načítám