Hlavní obsah
Článek

Zpěváka Ondřeje Rumla (42) jsme v poslední době potkávali hlavně na večírcích jeho kamarádů. Držitel stříbrného místa ze soutěže X Factor ale nezahálí ani pracovně, i když už se skoro vykašlal i na muzikály, v nichž účinkoval. "Už mi zbyla jenom Johanka z Arku v Kalichu," upřesnil.

Ondra pracuje na nové desce, která by měla vyjít už v říjnu. "Bude to deska natočená bez nástrojů, nebo, jak se tak říká, na hubu. Tak se bude i jmenovat," vrací se ke stylu, kterým zaujal už v pěvecké soutěži. "Kromě toho, že normálně zpívám s kapelou, tak mám i tenhle typ vystoupení, kdy jsem sám, jen s looperem, takovou tou krabičkou," upřesnil.

Pohodlnější je to i na koncertech. "Nemusím moc dlouho balit. Zavřu hubu a mám sbaleno," smál se. A balit nemusí jen nástroje, ale už jako ženáč nebalí ani holky. "To si nesmím vůbec ani dovolit, to bych dostal po čuni. Moje partnerka je velmi temperamentní Kubánka. Ta by mi dala. Ale do obličeje mě nebije," krčil rameny. "Je žárlivá, ale já jsem taky žárlivý. Žárlivost, když je s mírou, tak je kořením vztahu," myslí si.

Kdo by chtěl Ondřeje vidět naživo, má mj. možnost ve vinohradském divadle 30. října na koncertě u příležitosti 110. výročí narození Jaroslava Ježka, kde bude hostovat i Ondřej Brzobohatý a Vojtěch Dyk.

Reklama

Další články

Načítám