Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fotbalová hvězda Tomáš Ujfaluši patří mezi nejvíce sexy muže u nás a točí se kolem něj stovky žen. Vypadá to, že žádná ale nemá šanci. Tomáš přiznal, že o žádný vztah nemá zájem a v jeho srdci je na prvním místě vedle dcery stále exmanželka Kateřina.

"Byť třeba s Kačkou nejsme svoji, tak máme geniální vztah. V podstatě to vypadá, jako bychom svoji byli. Máme naprosto geniální vztah, který nám 95 procent lidí závidí," řekl Top Star magazínu Ujfaluši, který má s exmanželkou dceru Kačenku a přál by si ještě syna. Pokud bude, tak evidentně jen s bývalou ženou.

"Samozřejmě nějaká myšlenka byla, že bych ještě chtěl kluka. Ale je to těžký. Já už ani netoužím po nějakém vztahu. A ani bych nechtěl, aby měl třeba jinou mámu. To jsou takový věci, který spousta lidí asi nechápe, ale mám to tak hozený a vůbec se do toho netlačím. Nehledám nikoho, nemám nikoho a ani nikoho nechci," dodal Ujfaluši pro společenský magazín, který na Primě uvidíte dnes večer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám