Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rodinná tragédie, jejímž viníkem je nezodpovědná řidička posilněná alkoholem, potkala slavného zápasníka MMA Marcuse Kowala. Náraz automobilu dvaasedmdesátileté opilé ženy nepřežil jeho syn Liam, další mladistvá osoba skončila s vážnými zraněními v nemocnici. Chlapec měl jen rok a tři měsíce, když ho nezodpovědná žena připravila o život.

O úmrtí syna informoval na sociální síti sám Kowal s vyjádřením: „Bojoval tak silně. Srdíčko mu přestalo bít na místě nehody, ale podařilo se jim ho oživit. Byl to malý bojovník. Naše srdce jsou zlomená, máme prázdno v duši, ale jednou se z toho dostaneme.“

K incidentu došlo 4. září v Kalifornii. Liama zrovna hlídala jeho patnáctiletá teta, když do nich vrazila opilá Donna Marie Higgins. Z místa činu ujela bez pomoci. Chlapce převezli do nemocnice UCLA Medical Center Ronalda Reagana, ale jeho mozek už nefungoval. Patnáctiletá dívka je ve stabilizovaném stavu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám