Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Naší zemí se dnes rozletěla další smutná zpráva. Jeden z nejúspěšnějších českých textařů skončil v nemocnici a bojuje o život. Pavla Vrbu (73), který má na svém kontě takové hity jako Jasná zpráva, V stínu kapradiny, Jedeme dál nebo Říkej mi, odvezla v pátek záchranka do nemocnice Na Františku. Jako první o tom informoval Nedělní Blesk. Stav známého textaře, který se již několik let léčí s nemocným srdcem, je prý velice vážný.

Před deseti lety byl Pavel Vrba na operaci, kdy mu museli lékař ten nejdůležitější životní orgán vyměnit. Nyní se zdravotní problémy vrátily znovu. Textařova žena je zdrcená. „Prosím o shovívavost, byla jsem celý den u Pavla. Věřím, že existují strážní andělé,“ svěřila se Nedělnímu Blesku Marie Vrbová, která ovšem z pochopitelných důvodů nechce stav svého muže dále rozebírat.

Ještě před pár dny se přitom Pavel Vrba objevil na zahradní párty producenta Borka Severy, kde se potkal mimo jiné s Karlem Gottem, na jehož nové album Sentiment přispěl hned několika písňovými texty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám