Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hlubokým a pořádně naditým výstřihem odpoutala pozornost od širších boků a slušivý střih sukně mírně do A zase schoval silnější stehna. O pase staženém saténovým opaskem ani nemluvě... Modelka Ashley Graham (27), která se svými 91 kilogramy a 175 centimetry znatelně vymyká kolegyním bez označení plus-size, si díky rafinované róbě na úterním udílení GQ Men of the Year vykouzlila postavu snů.

I když Ashley Graham žádným komplexem v přísném modelingovém odvětví netrpí a v plavkách či spodním prádle pózuje v kampaních častěji než oblečená, bez pořádné retuše se především její pokožka se sklony k celulitidě neobejde.

Přesvědčit jsme se o tom mohli začátkem léta během jejího focení na pláži v Los Angeles. Tentokrát bylo ale vše na jedničku a Ashley dokonce i vedle ultra hubených modelek, jako jsou Bella Hadid a Winnie Harlow, vypadala jako novodobý sexsymbol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám