Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Na televizní obrazovce je Rosie O´Donnell (54) zdrojem dobré nálady, ale v soukromí ji pořádně trápí její dcera Chelsea. Osmnáctiletá potížistka se slavné adoptivní matce odměnila tím, že jí neustále způsobuje stres.

Americké komičce lesbická orientace nezabránila v tom, aby se obklopila dětmi. S bývalou manželkou Kelli si kromě Chelsey adoptovala další dva syny a osvojila si i partnerčinu biologickou dceru Vivienne Rose. Svůj klan o další holčičku rozšířila i s druhou exmanželkou Michelle Rounds.

Televizní hvězda si sice po padesátce užívá mateřské povinnosti a pečuje o děti v rozmezí 3 až 21 let, ale Chelsea se od ní distancuje. Adoptivní dcera se postarala o skandál už loni v létě, kdy utekla z domova a po dvou týdnech ji policisté našli ve společnosti drogového dealera. Rosie byla tehdy obviněna ze zanedbání péče o nezletilého potomka a další ránu ji Chelsea způsobila rozhovorem, v němž ji označila za pokryteckou osobu, která zájem o rodinu předstírá jen kvůli své kariéře.

Známá komička nyní musí čelit další nepříjemné zprávě. Chelsea v pondělí skončila na pohotovosti, kam ji nepřivedl žádný úraz, ale narkotika. Problémová dcera to přehnala s drogami a její organismus vyžadoval okamžitý lékařský zásah.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám