Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S bývalou Miss Lucií Kovandovou (30) jsme si povídali ve welness zóně luxusní horské boudy v Krkonoších o tom, že hotely se vlastně díky její práci pro "elektrické formule" (Lucka dělá koordinátorku hostů u závodů formule E) staly jejím druhým domovem. Tráví čas na cestách, baví ji to a za práci je vděčná, i když se jejímu partnerovi v Moravském Krumlově občas zasteskne.

"Víťa si vždycky postěžuje, že budu zase týden pryč, ale pak stejně přijde v devět domů z práce a buď zalehne, anebo tam má kamarády, tak mu to uteče. Tak horké to nebude," míní Lucie, která se za poslední dobu podívala nejen po Evropě, ale také do exotické Argentiny nebo do Ameriky. "Teď máme pauzu, ale od října začínáme, tak už se zase těším," svěřila nám.

"Můžu si být jistá, že hotely budou vždycky fajn. Rozhodně nebydlíme v žádné kuče. Těším se do krásných hotelů, máme krásné pokoje, užívám si to a není to pro mě normální. Cestování z Moravy do Prahy a pak nějaké přestupy jsou náročné, ale pořád je to zábava. Že bych z toho byla úplně hotová, to nemůžu říct. Ale můžu říct, že jsem šťastný člověk," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám