Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její neuvěřitelně mladistvé vzezření jsme obdivovali už mnohokrát, přesto nás vždy a znovu opět udiví, jak fantasticky tahle dáma vypadá. Nejinak tomu bylo i tentokrát, kdy Christie Brinkley (62) oslnila na zahajovací párty newyorského týdne módy.

Bývalá topmodelka, která se pohybuje v oblasti realit, dorazila na úterní akci společností Target a IMG jako červená Karkulka. Skvěle padnoucí šaty s hlubokým výstřihem sladila s bolerkem, lodičkami, psaníčkem, rtěnkou i lakem na nehty. Při pózování fotografům ladila dokonce i s kobercem a pozadím.

Dvaašedesátiletá dáma, již se jako jediné, ještě spolu s Elle Macpherson, podařilo objevit se na obálkách tří po sobě jdoucích výročních plavkových speciálů Sports Illustrated, koncem loňského roku vydala knihu s příznačným názvem Timeless Beauty, v níž odkrývá všechny své tajné tipy na věčně mladistvý vzhled. Čtenářky se mohou dočíst, jak se správně i ve vyšším věku stravovat, jak udržet pleť mladou a naučí se i speciální fitness plán.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám