Hlavní obsah
Článek

Chovají se k sobě tak, jak se na zadané nehodí? Mohlo to tak vypadat! Hvězdy druhé řady pořadu Tvoje tvář má známý hlas David Gránský a Anna Slováčková byli paparazzi nachytáni v noci v Praze při polibku!

David je už osm let s přítelkyní Nikole a kudy chodí, tudy prohlašuje, že je ve vztahu držák a ani žádosti fanynek o sblížení by nikdy nevyužil. Anna Slováčková je také zadaná, jen se pořádně neví za koho. Milence si ti dva zahráli už v seriálu Ohnivý kuře (potkávají se ale i v muzikálech), takže kdekdo by mohl spekulovat, jestli se jim nemohla role přenést i do skutečnosti.

A tak když ty dva fotografové vyfotili, jak si na ulici před barem, kde spolu trávili nějakou tu chvíli, dávají pusu, začalo to vyvolávat otázky.

Jenže prý plané. „Všichni se tomu tady smějeme. Je to blbost. Jsme kamarádi, trávíme spolu hodně času a ta pusa byla na tvář. A jak se k tomu staví moje přítelkyně? Poslala mi odkaz na ten článek se spoustou smajlíků,“ řekl Super.cz David Gránský s tím, že mu ani taková publicita nevadí, protože to má v hlavě srovnané a ví, které dívce jeho city skutečně patří.

David, jenž první kolo druhé řady Tváře vyhrál ve fantastické masce zpěvačky Niny Simone, ale především kvůli neuvěřitelnému zpěvu, při němž se mu podařilo napodobit i typický černošský feeling, v druhém díle bude představovat Michala Davida. Anna Slováčková pak Sinéad O’Connor.

Reklama

Další články

Načítám