Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ruší se snad svatba mezi vdovou po Radoslavu Brzobohatém (†79) a jejím mladým přítelem? Leccos to naznačuje, leccos zase vyvolává jiné otázky. Když před Hanou Gregorovou (71) nedávno na dovolené Ondřej Koptík poklekl a požádal ji o ruku, prý nadšeně se svatbou souhlasila. Teď ale o zásnubách hovoří tak, jako by se vůbec nekonaly.

Že by se snad rozešli? „Žádné zásnuby nebyly. Berte to tak, že žádné zásnuby nebyly,“ cituje Gregorovou slovenský server Pluska s tím, že každý, kdo ji zná, musí vědět, že si nepotřebuje nikoho vydržovat a už vůbec ne penězi. Však ji také měla jistit předmanželská smlouva.

Může to být náznak toho, že se ve vztahu těch dvou objevily nečekané trhliny. Nebo už má zkrátka herečka plné zuby zájmu o svou osobu. Přestože zásnuby páru proběhly v jednom deníku prakticky v přímém přenosu a tehdy paní Hana neměla problém ani s rozhovory na kameru, teď se už nechce k ničemu vyjadřovat.

Když jsme ji oslovili, aby své údajné nejnovější vyjádření potvrdila, či vyvrátila, slušně nás odbyla.

„Nechci s vámi mluvit, nezlobte se. Nikomu jsem nic neříkala, nikomu neodpovídám, s nikým nemluvím. Vše jsou to smyšlené věci,“ reagovala pro Super.cz Gregorová, která se s mladíkem seznámila kvůli zařizování internetu.

Otázku, jestli ji vůbec ještě s Ondřejem Koptíkem pojí partnerský vztah, také nechala bez odpovědi. „Nechci nic říkat, nezlobte se,“ dodala.

Je možné, že ji vylekal nejen mediální zájem o její ne zrovna obvyklý vztah, ale i nečekaně negativní postoj vlastních dětí.

Koptík přes veškeré pochybnosti zůstává dál na sociální síti ve stavu zasnoubený. Tak uvidíme, jak se vše v budoucnu ještě vyvrbí…

Reklama

Další články

Načítám