Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Alice Bendová je v jednom kole. Hraje v kriminálním seriálu a do Zlína dojíždí na natáčení celovečerního filmu Teambuilding, který půjde do kin příští rok. Trávení času s dětmi ale rozhodně neodsunula na druhou kolej.

Vypadá to, že nemáte problém svěřit děti do rukou profesionálních hlídačů. Navštěvovaly vaše děti školku?

Ano, navštěvovaly. Obě ale až od svých pěti let, takže do ní chodily zhruba dva roky.

Kdo se o vaše děti stará, když jste v pracovním procesu? Babička, chůva, školka?

Stará se o ně moje mamka. Školkou jsme tohle nikdy neřešili. Vyzvedáváme je stejně vždy po obědě. Buď já, nebo přítel, a pokud nestíháme, tak právě moje mamka. Ale v 99,9 %  vyzvedávám já. Jen když točím celý den, tak mě zastoupí mamka, nebo přítel. Letos to vyšlo docela dobře, točila jsem hodně přes víkendy.

Takže děti ani nechodí do družiny?

My jsme tam vždycky přihlášení. Vašík má odpoledne sportovní hry, a tak má asi hodinu a půl pauzu od konce vyučování. Často chtěl tu přestávku trávit právě v družině, kde si s kluky hrají.

Vaše dcera Alička šla před pár dny do školy, jaké to ve vás vyvolává pocity?

Jsem za ni ráda, mám z toho dobrý pocit. Moc se na to těší, nedávno jsme pořídily aktovku. Když do školy nastupoval Vašíček, bylo to naprosto úžasný. Bavilo ho to, úkoly byly zvládnutelné. Byla to procházka růžovou zahradou. I ve druhé třídě jsme byli spokojení, především díky skvělé paní učitelce, takže úkoly se doma dělaly samy. Věřím, že to tak bude i s Aličkou.

Jak jste prožívali prázdniny? Stalo se během nich něco pikantního?

Nestalo. Upřímně, já bych ani nechtěla, aby se dělo něco pikantního.

Co jste tedy prožívali?

Strávili jsme šestnáct dní v Chorvatsku - v karavanech s mojí sestrou, s dětmi, s jejím přítelem, s mým přítelem. Taková velká parta. Byli jsme pak i na lodi a ve vile. Děti milují moře. Kempování si proto moc užívaly, protože kemp byl deset metrů od moře. Když jsme pak ale bydleli týden ve vile, tak děti říkaly: „Jé, to je příjemný!“ Hezky se nám to doplnilo… Po návratu domů z dovolené děti byly šťastné, že jsou zase doma. Pak jsme jezdili i tady po Čechách, děti byly v Itálii. Celé prázdniny byly nabité a plné zážitků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám