Hlavní obsah
Článek

Režisérka Ivanna Benešová se svlékla do naha. Ne v soukromí, jak je to zvykem, ale přímo na veřejnosti. Stalo se tak při příležitosti focení aktů. Ty vznikaly v zalidněném v centru Prahy. Mnohým turistům se tak poštěstilo přivézt si z dovolené v Čechách také několik pikantnějších fotografií, než nabízí pražské pamětihodnosti.

„Na focení jsem byla zcela vždy chvíli ve spodním prádle, pak jsem si sundala podprsenku a udělalo se několik topless fotek. Nakonec jsem shodila i kalhotky a pózovala úplně nahá. Vtipné bylo, že turisté okolo mě dělali hloučky a snažili se na své fotoaparáty a na mobily také něco zachytit. Při focení u orloje se dokonce celý velký dav turistů otočil zády a v dané chvíli všichni fotili mě,“ popisuje netradiční focení v centru Prahy režisérka Ivanna Benešová, která měla přesnou představu o tom, jak fotografie mají vypadat.

„Nechtěla jsem dělat žádné klasické fotky, kdy slečna leží v luxusním hotelu na drahé posteli zabalená v saténu. Je to takové klišé, které nemám ráda. Člověk může být sexy a působit dobře i na jiných místech. Protože jsem sama od přírody tak trochu exhibicionista, vybrala jsem si jako lokaci na focení centrum Prahy. Chtěla jsem vidět, jak budou na nahou ženu reagovat lidé v ulicích,“ vysvětluje.

Nutno podotknout, že reakce kolemjdoucích byly opravdu zajímavé. Většinou okolo Ivanny a jejího fotografického týmu utvořili hlouček a celou akci sledovali. Kdo jenom trochu mohl, snažil se také fotit. Jiní byli ale pohoršení.

„Jedna paní na Karlově mostě vyhrožovala, že na nás zavolá policii. Ale nakonec se nic takového nestalo. A jeden brazilský turista se mě dokonce snažil zakrýt jejich státní vlajkou,“ dodává dnes příhodou pobavená Ivanna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám