Hlavní obsah
Článek

Na zásadní životní krok nikdy není pozdě. Ani v sedmdesáti! Své o tom ví principál a herec prestižní pražské scény Divadla Ungelt Milan Hein. Ten totiž 12. srpna na hradčanském Novém světě, kde má divadlo Letní scénu, oslavil své sedmdesáté narozeniny a zároveň uzavřel registrované partnerství se svým o třicet let mladším životním partnerem Martinem Šimkem.

„Je to významná životní okolnost. Těším se na to, protože jsem sám pln údivu, že je v České republice něco takového možné. Patřím přece jen ke generaci, která vyrůstala s pocitem studu, že je člověk příslušníkem sexuální minority,” popisoval své pocity pro Super.cz Hein krátce před svatbou.

Na oslavě, která byla narozeninová i svatební zároveň, nemohli chybět nejbližší přátelé Milana Heina. Večer moderovala Marta Skarlandtová, partnerům přímo na jevišti pogratulovala Heinova nejbližší životní přítelkyně Marta Kubišová. Na piano zahrály dcery Martina Šimka Sofie a Valentina. Sešly se na dvě stovky hostů. Nechyběly takové kapacity jako profesoři Pavel Pafko, Jan Pirk, Cyril Höschl a řada hereckých stálic Ungeltu v čele s Hanou Maciuchovou, Františkem Němcem, Zlatou Adamovskou, Janou Štěpánkovou nebo Jitkou Čvančarovou.

S příchodem školního roku se čerstvě registrovaný Milan Hein prý soustředí především na novou divadelní sezónu. „Startujeme už 8. září. Nejnovější premiérou bude hra Princip náhody s Alenou Mihulovou a Janem Vlasákem. Jste srdečně zváni,“ dodal Hein.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám