Hlavní obsah
Článek

Léto je pryč a povadlá pleť volá po důkladné regeneraci a osvěžení. Vrásky se zdají být výraznější a je načase s nimi zatočit. Nemusíte však podstupovat drahá a bolestivá invazivní řešení! Okamžité odstranění vrásek a regenerace pleti.

Omládněte tím nejpříjemnějším způsobem!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Unikátní neinvazivní facelifting PLASMA ICE 2016 je ideálním řešením pro odstranění vrásek a omlazení pleti, který na náš trh přináší jako jediní v ČR tým Fitrazdva.cz. Přístroj využívá střídání ICE a HOT terapie s důrazem na důkladné prohřátí zimou unavené pokožky a obnovu její elasticity, viditelně tak „omládnete“. Je to plně neinvazivní ošetření, žádná bolest, skalpel, ani jiné nepříjemnosti. Jen příjemný relaxační zážitek s úžasným výsledkem na závěr. S touto terapií se pleť okamžitě rozzáří a rozjasní, je dokonale vyhlazená, viditelně jsou odstraněny vrásky, strie, akné, pigmentace a jizvy. Kombinace plazmové technologie a vysokofrekvenčního záření navíc zaručuje trvalé výsledky.

Balíček IMPOSSIBLE 3v1

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pro tuto zimu odborníci Fitrazdva.cz navíc vytvořili unikátní kombinaci faceliftingu PLASMA ICE 2016 s dalšími 2 procedurami, které tvoří ideálně vyvážený balíček IMPOSSIBLE 3v1 vzájemně se doplňujících ošetření za mimořádně výhodnou baťovskou cenu 999,- Kč. Nic neriskujete! Když se účinek neprokáže, bude provedeno druhé ošetření zdarma, nebo vám budou vráceny peníze.

1 - Reflexní masáž lymfatického systému

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na začátku vám bude provedena reflexní masáž lymfatického systému přes plosky chodidel, která uvolňuje lymfatické cesty, pomůže vyplavit škodliviny z těla, působí proti stárnutí pleti a zmírňuje celulitidu.

2 - Face lipo ošetření přístrojem CLAUDIA Vela-Face

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Následuje face lipo ošetření přístrojem Claudia Vela-Face. Po jediné aplikaci tohoto přístroje ztratíte v obličeji až 5 % tukových buněk, vaše pokožka se zjemní a vyhladí, formují se kontury a zmírní se specifické estetické problémy jako např. tvorba podbradku či podoční váčky. A to vše pouze díky stimulaci přirozených metabolických procesů vašeho organismu, zátěž pro organismus je minimální, ale výsledky srovnatelné s invazivním plastickým zákrokem.

3 – Facelifting PLASMA ICE 2016

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Poté přijde onen očekávaný facelifting PLASMA ICE 2016. Toto ojedinělé ošetření umožňuje dosažení čtyř nejdůležitějších aspektů pro dokonalý vzhled pleti, kterými jsou: pružnost, vyhlazení, hydratace a odstranění odumřelých buněk. Celý balíček trvá 80 min a tvoří opravu ojedinělý produkt na trhu neinvazivních ošetření obličeje. Můžete jej podstoupit v Praze, Brně či Ostravě. Dárková poukázka, kterou vám Fitrazdva.cz na požádání vystaví, může sloužit jako báječný a originální dárek.

Další články

Načítám