Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci filmových Básníků a zejména pak dílu Jak básníkům chutná život nejspíš dojetím zamáčknou slzu. Doktor Šafránek se totiž znovu setká na stříbrném plátně s krásnou Píšťalkou. Nebude to už ale v pokračování básnické komedie, ale objeví se bok po boku v hudebním filmu Muzzikanti.

Již jsme vás informovali o tom, že Kříž se ve snímku zhostí role stárnoucího rockera. Sexsymbol 80. let Vejmělková si zde zase střihne roli psycholožky, tedy roli, v níž je v každodenním životě jako doma, poněvadž už řadu let má veleúspěšnou psychologickou praxi.

Na place to mezi starými známými docela jiskřilo, nechyběla romantická projížďka na motorce, ale pozor, pod přísným dohledem režiséra filmu Dušana Rapoše, který je partnerem Evy v reálném životě.

„Získat Evu pro náš film byl docela oříšek, sama po herecké kariéře už netouží, ale když si přečetla scénář a zjistila, že se ve filmu potká s Pavlem Křížem, nakonec souhlasila a já si toho nesmírně vážím,” doplnil očividně spokojený autor scénáře filmu Muzzikanti Petr Šiška.

Ten si do prvního celovečerního filmu z těšínského Slezska vysnil i další velké hvězdy jako Jaromíra Nohavicu, Maroše Kramára, Martina Dejdara, Sáru Sandevu, Norberta Lichého, Michalinu Olszańskou, Jakuba Koháka, Petra Cmorika, Leoše Mareše, Patrika Hezuckého a Markétu Konvičkovou. O účasti poslední jmenované pohledné zpěvačky jsme vás ostatně již informovali.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám