Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přehlídkový blok návrhářů Petry Balvínové a Lukáše Lindnera a nejen ty si nenechala ujít blogerka Barbora Ondráčková. Že vám její jméno nic neříká? Ve vesmíru internetových blogů by se tahle slečna dala označit jako supernova.

„Na pražském fashion weeku jsem po dlouhé době a mile mě jeho úroveň překvapila,” říká Bára, která patří mezi blogerské špičky u nás a díky své aktivitě na internetu se dočkala popularity i v zahraničí. Její blog se pyšní sto padesáti tisíci uživateli měsíčně a její instagramový profil sleduje dvě stě sedmdesát tisíc lidí.

To už jsou čísla, která ji živí. „Firmy mi platí za reklamu, když zveřejním fotku s jejich produkty. Živí mě také bannerová reklama na blogu, různé recenze a podobně,” říká Barbora, která si díky své práci může dovolit utrácet za oblečení.

Blogerku dokonce sleduje i módní návrhář Karl Lagerfeld. „Karla strašně obdivuji, je to jedna z největších módních ikon. To, že mě sleduje, mě velmi potěšilo,” říká.

Na Mercedes-Benz Prague Fashion Week dorazila Barbora z Monte Carla a po přehlídce se chystala na Fashion Week do New Yorku. Ještě před tím se tam jako jediná blogerka z ČR zúčastnila slavnostního reopeningu butiku významného šperkařského domu Cartier za účasti světových celebrit.

Reklama

Další články

Načítám