Hlavní obsah
Článek

Leoš Mareš (47) se svou láskou Monikou Koblížkovou utrácejí horentní sumy za oblečení. V obchodech s módou Leoš nemá problém během jediného dne utratit statisíce. Monika v luxusním modelu přiletěla i na celosvětovou premiéru Škody Kodiaq do Berlína. Na rozdíl od jiných hvězd má Monika všechny šaty zakoupené, nejsou jen zapůjčené.

"Celý model je Fendi. Jsem ráda, že jeden z vozů byl červený, že jsem to zvládla. Je mi jen trochu teplo," řekla Super.cz Monika. Leoš přiznal, že za oblečení opravdu utrácí vysoké částky.

"S nadsázkou vydělávám jen na oblečení. Máme rádi oblékání, dělá nám to radost, baví nás to, užíváme si to. Někdo rád kupuje jídlo, rybaří, my máme rádi módu. Monika tomu rozumí. Já jí rád dělám radost a s ní si to fakt užívám, je to pro mě zážitek. Jak se jí rozzáří oči, já tu energii beru z ní. Pro mě jsou chvíle v obchodech příjemně strávené. Já to mám opravdu rád," řekl Super.cz Leoš. "On opravdu strašně rád nakupuje," doplnila ho Monika.

Leoš má luxus rád. Miluje také drahá auta. "Vypadá to povrchně, nepřeháníme to, ale občas si luxus dopřejeme. Miluju, když někdo něčemu rozumí. U Moniky je to móda. Říká mi věci, které jsem nevěděl, jak co vzniká, zná kolekce, miluje to a já to miluju s ní," vysvětlil moderátor.

Mareš byl nadšený i z nové "škodovky". Moc se mi líbí, myslím, že to bude hit. To auto se povedlo, je veliké, a když se vybere dobrá barva a kola, bude to pro lidi velký trhák," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám